sobota, 29. november 2008

Čestitka za rojstni dan

Čeprav se sploh ne poda k današnjemu lepo zasneženemu dnevu, sem danes naredila tole oranžno čestitko, ki jo je dobila ena gospa za abrahama. Oranžna je njena barva, pa tudi moja, zato sem ji z veseljem naredila tudi tole ora-Tildo :) Na sliki se sicer ne vidi, vendar je Tilda prilepljena na ozadje iz riževega papirja, na katerega sem prilepila tudi rožice iz filca. Tildo pa sem pobarvala z akvarelnimi barvicami in gelus markerji.


sobota, 22. november 2008

Vikend paket ustvarjanja

V tem mrzlem vremenu se mi ne da ravno potepat naokoli, zato se pa toliko raje zabubim v svoj ustvarjalni kotiček, kjer malo čaram. Seveda je čas prazničnih čestitk in morem jih narediti OGROMNO. Tokrat sem jih naredila kar v barvni paleti, nekaj modrih, rdečih in zelenih.









sreda, 19. november 2008

Nekaj novih zimskih voščilnic

Prazniki so pred vrati in glede na to, da so po trgovinah že mrzlično pričeli okraševati, me je prijelo, da naredim kakšno čestitko. Natiskala sem si nekaj papirjev, malo sem preizkusila štampiljke in pobarvala sem jih z navadnimi barvicami. Nastale so tele...



ponedeljek, 10. november 2008

Ogrlice - malo sem fimala


Ta deževen vikend sem preživela ustvarjalno. Malo sem gnetla in valjala, nastali pa so naslednji kosi nakita. Seveda pa sem mogla testirat tudi novo "mašinco"(magic roller), ki je res super. Nikoli več ne bom sama valjala kroglic. :)






petek, 7. november 2008

Nekje je potrebno začeti...

Že dolgo časa si ogledujem in brskam po vseh blogih in forumih o ustvarjanju, ki so me prevzeli in navdušili, da še sama poskusim. Rada se igram in izdelujem najrazličnejše voščilnice, zato sem se odločila, da vam jih predstavim. Tile dve sta nastali iz domačih ostankov in nekaj sprintanih slik, upam da vam bodo všeč. Meni so :)