sreda, 31. december 2008

Voščilo

Snežinke tiho prekrijejo sledi,
a čas naj ne izbriše dragocenih vezi,
ki stkali smo jih do ljudi.
Srečno 2009.


Rada bi se zahvalila vsem, ki prebirate moj blog in vam zaželele vse lepo v letu, ki prihaja.
Naj se vam izpolnijo vse želje.

torek, 30. december 2008

Mojemu sončku za god

Včeraj je moj dragi praznoval god in sem ga razveselila s tole čestitko. Naredila sem mu jo z motivom Angel Charlotte, da ga bo čuvala in varovala. Zanj je pa še tole voščilo:

Ti si iskra v mojih očeh,
toplina mojega nasmeha,
ti si moja najlepša misel,
utrip mojega srca
in ljubezen mojega življenja.
Vse najboljše.




nedelja, 28. december 2008

Rojstnodnevni bonbonček

Maja na svojem blogu podarja rojstnodnevni bonbonček.
Vse najboljše Maja.

Das ploščice

Že pred prazniki sem naredila svoje prve das ploščice za moje domače, vendar so oni te ploščice dobili šele za božička, zato vam jih pokažem danes. Nastale so po motivih otočanke Vixi, ki obvlada to tehniko in so mi bile njene ploščice zelo všeč, zato sem jih tudi sama naredila. Mojim domačim so bile zelo všeč in so bili vsi navdušeni nad darilom.










sobota, 27. december 2008

Prve pohroščkane stvaritve

Morem priznat, da so me srbeli prsti in sem morala naredit nekaj čestitk z mojim hroščkom. Delo z njim mi je zelo zabavno in enostavno, da sem res vesela in zadovoljna, ker ga imam. Sicer sva ga s fantom skupaj raziskovala in testirala, zato so te dve čestitki pravzaprav nastali z najinim skupnim delom. Meni so zelo všeč. Rdeče bela kombinacija je nastala tako, da sva šablono pobarvala z rdečo District blazinico in nato vtisnila vzorec, odtisi štampiljk pa so pobarvani z akvarelnimi barvicami.


četrtek, 25. december 2008

Najboljši božiček na svetu

Danes sem dobila hroščka.:))))))))))))))
Zelo sem vesela, saj sem za božička dobila Cuttlebuga. Že od nekdaj sem si ga želela in danes se mi je ta želja uresničila. No, uresničil mi jo je moj zlati božiček - moj fant, ki ga imam zelo, zelo rada. V bistvu še sploh ne morem verjeti, da sem dobila tako krasno darilo.
V kompletu sem dobila tudi pet embosing plošč, ki jih bom z veseljem uporabljala. Evo, to pa je moj hrošček.








Predbožični Dunaj

V torek 23.12. sva šla s fantom na izlet, ki sva ga dobila za darilo od sorodnikov. Na Duanju še nisva bila in sva se oba veselila, da ga bova videla. Imeli smo srečo, saj je bilo vreme sončno in nas ni preveč zeblo. Na Dunaju smo si šli najprej pogledat grad Šembrun, ki je zelo velik in lep, okoli njega pa se razprostira ogromen park, ki je prekrasen. Nato nas je pot vodila v sam center mesta, kjer smo obiskali grobnice Habzburžanov in tudi tu smo imeli kaj videti. Po tem pa smo si ogledali sam center mesta, ki je v teh prazničnih dneh božanski, še posebej okrasitev je čudovita, samo vzdušje pa je zelo praznično in veselo. Proti večeru smo si ogledali še božično tržnico pred mestno hišo, kjer je kot v pravljici, vse diši po cimetu in kuhanem vinu ter najrazličnejših pečenih dobrotah, okrasitev pa je neverjetno lepa, da lahko kar stojiš in gledaš. Na zadnje smo se na poti domov peljeli še en krog po razsvetljenem Dunaju, ki se je prav bohotil v svojih lučkah. Izlet je bil prekrasen in pravljično čaroben.

Grad Šembrun

Park in grad

Grobnice Habzburžanov

Cerkev Franca Jozefa


Mestna hiša in božični sejem pred njo

Mestna hiša zvečer

Naši dreveščki

Čas teh čudovitih praznikov tako hitro beži, da komaj uspem postoriti vse kar je potrebno. Končno mi je uspelo ukrasti nekaj trenutkov, da vam lahko pokažem naše božične dreveščke. S fantom sva bila letos zelo pridna, saj sva postavila in okrasila kar tri dreveščke. Enega pri nas doma, enega pri njemu in še najinega v najini sobi. Prvi je postavljen pri nas doma, smrekica pa je naravna iz našega gozda. Seveda na tej smrekici ne sme manjkati sladkarij, zato so zraven bombic tudi čokoladni okraski. Smo vsi sladkosnedni pri hiši, zato teh res ne sme manjkati. Naslednja smrekica stoji pa pri fantu doma in tudi tukaj lahko vidite sladke obeske :). Najina je pa brez njih je pa vseeno zelo lepa v modro srebrni kombinaciji.




nedelja, 21. december 2008

Spet čestitke

Zadnji dnevi pred prazniki so tako polni in nabasani z raznoraznimi dogodki, opravki, druženji in ta praznični čas kar beži. Mi je pa zelo lepo, ker lahko večino tega časa preživim v družinskem krogu, kar praznike še polepša in jih naredi čarobne. Kaj morem, pač obožujem december. :)
Končno pa mi je uspelo dokončat še zadnjih nekaj čestitk. Danes sem si vzela čas in sem jih naredila kar nekaj. Sem bila prav vesela, da sem lahko spet malo lepila in rezala in barvala. Čestitke so v zeleni in lila barvi, odtisi so narejeni z Whiff of joy štampiljkami, te pa so pobarvane z akvarelnimi barvicami, papirji so lidlovi in zastonjkarski.





nedelja, 14. december 2008

Naša psička je mami

Včeraj zjutraj smo doživeli veliko presenečenje, saj so se ponoči skotili majhni črnuzlčki. Naša zlata prinašalka je namreč prvič postala mami. Črnuzlčki so sicer mešančki, saj je njihov oče sosedov cucek, ki izgleda nekako kot škotski ovčar. Mladički so prav srčkani, čeprav še ne gledajo, vendar smo vsi zelo navdušeni nad njimi in jih že veselo razvajamo.



Čez dva meseca jih bomo oddali v prijazne domove, če kdo želi kakšnega, me lahko kontaktira.;)

sobota, 13. december 2008

Prvi bonbonček

Od danes naprej prijazna Sandra na svojem blogu ponuja bonbonček :).
Sicer je še presenečenje kaj bo podelila, vendar se splača poskusit srečo. Jaz sicer še nisem sodelovala pri nobenem bonbončku, tako da upam na začetniško srečo ;).

četrtek, 11. december 2008

Ustvarjalen deževen dan

Pa mi je končno uspelo preizkusit nove igračke, ki mi jih je prinesel Miklavž. Najprej sem preizkusila Shape Cutterja, ki se je zelo dobro obnesel in nastali sta tile dve častitki.



Končno pa sem si uspela nabavit tudi Staz On blazinico, žal v rjavi barvi, ker je v Memosris u zmanjkalo črnih :(
Ampak sem komaj čakala, da začnem štempljat, zato sem se zadovoljila kar s to barvo. Morem pa priznat, da je zelo dobro izpadlo, saj rjava prav lepo pride.
Zraven sem kupila še rdečo District blazinico, ki mi ni tako pri srcu, vendar tudi ta ni bila napačna. :) V sili še hudič muhe žre.

Prva je Angel Charlotte.
Angel Charlotte v krogcu iz Shape Cutterja.
Naša rdeča Lizzi.
In še Santa Charlie blažen med ženami.
Moj deževen dan je minil ustvarjalno in lepo, saj sem kar žarela, ko sem lahko prvič štempljala z novimi štampiljkami. Hihihi... Superca je, ko smo lahko včasih tudi odrasli malce otročji.

nedelja, 7. december 2008

Naš adventni venček

Sicer malo kasneje, ampak ne prepozno je nastal naš adventni venček. Tale praznični veseli december me že malo prehiteva, saj se ves čas nekaj dogaja, da sem skoraj pozabila narediti adventni venček. Material zanj sem kupila že kar nekaj časa nazaj, vendar je moral še malo počakati, da sem ga spravila skupaj v tale lep venček. Danes mi je to končno uspelo in nastal je lep, preprost venček v srebrno, vijola in zlati kombinaciji s pridihom suhe dekoracije. Pri kavici pa je zagorela tudi že prva svečka.



Pofočkana...

Tudi name so se spomnili pri tej verižni igrici. Anja me je pofočkala in sedaj moram jaz napisat sedem resnic o sebi. hmmm... To ni tako lahko kot se zdi na prvi pogled, ampak se bom potrudila.

1. Najraje na svetu imam svojega fanta in svojo družino, zato z njimi preživim tudi največ časa, zanje pa bi naredila vse.
2. Obužujem poletje, morje, sonce, preživljanje časa na prostem.
3. Zelo rada imam živali, še posebej našo psičko, ki trenutno pričakuje mladičke, mi pa jih vsi nestrpno pričakujemo. In seveda našega morskega prašička Čupija, ki je tapravi frajer in se mu veliko smejimo.

Naša nosečnica
Frajer Čupi

4. Rada ustvarjam in nasplošno izdelujem raznorazne stvari, trenutno so na udaru čestitke, ki so me zasvojile ;)
5. Čokolada in sladkarije so moja slabost, pač ne da se jim upreti.
6. Rada hodim na izlete in zelo rada sem v družbi.
7. Sem zelo pozitivna oseba in na vse stvari gledam optimistično. Za vsakim dežjem posije sonce. :)

No, to bi bilo nekaj mojih resnic, sedaj bom pa jaz pofočkala naslednje kandidate, sicer jih je samo pet, ker so ostali, ki jih spremljam že bili pofočkani.

David blog
Male nore ideje
Tulipka
Tanja ustvarja
Marika

petek, 5. december 2008

Sveti Miklavž

Že od nekdaj mi je ta praznik zelo všeč, saj smo ga v otroštvu vedno z veseljem in nestrpno pričakovali. Takrat še nismo praznovali Božička in nam je darila nosil Miklavž. Seveda so bile to majhne pozornosti, kot je suho sadje in sladkarije ter kakšna igrača, zraven pa je spadala tudi šiba.
No, danes je mene že obiskal Miklavž (moj fant), dobila pa sem zelo lepa darilca, ki sem se jih zelo razveselila. Prinesel mi je stvari, ki jih lahko vidite na sliki. Krožni rezalnik Fiskars, Štampiljke Miki miška in Nemo ter moje prve ruber stamp iz whiff of joya. Full sem vesela in komaj čakam, da jih začnem uporabljat in da pokažem kakšno novo čestitko s temi motivi.

Angel Charlotte in Lizzi s čokoladicami
Good luck Charlie, Santa Charlie, Melinda blowing kisses ter Angel Charlotte in Lizzi s čokoladicami