petek, 27. februar 2009

Sončen dan

Prelepo je kadar zunaj sije sonček in nam lepša dneve. Današnji dan mi je bil čudovit, čeprav je bilo malo vetrovno sem vseeno z veseljem preživela popoldan zunaj, kjer me je vsaj malo pobožalo sonce.
Prav zaradi lepega sončka je nastala tale rumena čestitka, ki kar žari od sonca. Mogoče sem malo pretiravala z rumeno, vendar mi je danes to pasalo :). Čestitka je narejena v rumeno oranžni kombinaciji, na sredini kraljuje WOJ-eva lepotička z rožicami, ki sem jo pobarvala z akvarelnimi barvicami, ozadje je v srvetni tehniki nerejeni z likalnikom, dodala sem še nekaj trakcev in rožic ter žaklovino.


Lep večer vsem in lepe sončne dneve, ki nam jih napovedujejo vam želim.

torek, 24. februar 2009

Flower power

Še vedno se nahajam v pomladnih barvah in danes je nastala ena cvetlično metuljčkasta čestitka. Malce sem dala počivat moje lepe punce in sem naredila tole zeleno rdečo znaniteljico pomladi. Narejena je čisto enostavno, najprej sem naštempljala rožice, ki sem jih malo pobarvala in zasenčila z distress inkom, dodala papirčke, en pohroščkan list in nekaj rožic ter metulja velikana, ki sem ga našla med starimi zalogami.

ponedeljek, 23. februar 2009

Lepotica s košarico

Delovni teden sem začela dokaj delovno in tudi malo ustvarjalno. Včeraj sem pobarvala tole WOJ-evo lepotico, vendar mi je zaradi neljubih zapletov ni uspelo sestaviti v čestitko, zato sem se pa danes toliko bolj potrudila in jo dokončala. Ne maram preveč nakičenih čestitk, tako da je tale moja bolj enostavna in nežna. Uporabila sem marelične šeleshamerje in en printan papir, ki sem ga že dolgo nazaj natisnila, vendar še ni prišel na vrsto. Vse skupaj sem obdelala s hroščkom, dodala nekaj trakcev in nastala je čestitka.


Dobila sem tudi lepo nagrado za komentarje, ki mi jo je podarila Bolha, nagrado pa mi je poklonila tudi Anja. Sem je zelo vesela in hvaležna obema.


Zelo vesela sem tudi vseh komentarji, ki jih dobim sama, saj mi z nimi poveste, da spremljate moj blog in da so vam všeč moje stvaritve. Sicer lahko tudi kaj pograjate, ne bom huda ;). Jaz pa to nagrado dajem naprej:

Heleni
Alenki
Maji
Kokici
Sonji
Kreal

Sicer bi lahko še naštevala, saj ste vse full fajne in mi vaši komentarji veliko pomenijo. Hvala za vaše obiske in komentarje.

petek, 20. februar 2009

Ena pomladna



Prelepo je prvič štempljat z novimi štampiljkami. Danes mi je končno uspelo naredit prvo čestitko z novimi WOJ štampiljkami, ki so mi zelo všeč. Tale me je še najbolj prevzela, zato sem jo tudi prvo pobarvala. Pri izdelavi čestitke sem uporabila tudi druge pripomočke, ki sem jih ta teden dobila, nove nestije, pohroščkan papir s krogci, ki so mi zelo všeč in tudi rožice sem izrezala s hroščkom. Postala sem že prav zasvojena s tole mojo živalco in je postala eden izmed naših hišnih ljubljenčkov, ki ji kar naprej nabavljam nove igračke. ;)
Drugače pa me je prevzela zelena barva, da poživi tole zimsko turobnost, ki je brez snega že kar malo dolgočasna.

torek, 17. februar 2009

Končno sem dočakala...

... moje nove igračke ;))))))))
Že včeraj zjutraj me je poštar razveselil in mi prinesel dolgo pričakovani Katarinin spring set. Štampiljkic še sicer nisem uspela razrezat in nalepit, tako da vam pokažem kar celoten komplet.

Tudi danes sem se razveselila nove pošiljke, ki sem jo kar nekaj časa nazaj naročila na Ebayu in je končno prišla. V tem paketku pa so se skrivale nove igračke za mojega hroščka in sicer tri embosing plošče, eni nestiji in še ene rožice. Jupi, full sem se razveselila vseh novih pripomočkov in komaj čakam, da jih stestiram.


sobota, 14. februar 2009

Darilo zame

Res lepo je, kadar smo ljubljeni in kadar ljubimo. Danes me vsepovsod spremlja ljubezen. Moj sonček me je lepo razveselil, saj me je po službi doma pričakala lepo okrašena z rožicami obdana soba. Moj dragi se je posebej potrudil in mi je pripravil pravo romantično vzdušje z lepim ambijentom, romantično glasbo, rožicami in darilcem. Zelo pa sem vesela, saj je posebej zame sam izdelal čestitko in se je zelo potrudil, saj je naredil prelepo ljubezni polno čestitko, kar lahko tudi sami vidite. Vsega sem se zelo razveselila, še posebej pa sem vesela, da imam tako krasnega in ljubečega fanta, ki ga ljubim z vsem srcem.


Valentinovo

Danes je res lep Valentinov dan. Zjutraj sem mojega sončka prebudila in razveselila z darilcem. Naredila sem mu čestitko, ki jo lahko sedaj pokažem tudi vam :). Čestitka je bila lepa rdeča in srčkasta, kot se za dan ljubezni spodobi. Postavljena je bila na malo držalce za slikice, ki sem ga naredila iz gipsa in olepšala s srvetno tehniko. Zraven je dobil tudi glavno darilo in sicer bon za masažo celega telesa, ki sem ga zapakirala v ročno izdelano srčkasto škatlico, zraven pa je bilo tudi nekaj sladkega.







Ljubiti pomeni, da si želiš nekoga zaradi
njega samega; da želiš uživati v njegovi lepoti
in dobroti zaradi njiju samih, toda samo zaradi
njega samega.

Sonček moj ljubim te z vsem srcem. Lepo in ljubezni polno Valentinovo ti želim.

sreda, 11. februar 2009

Valentinčkove čestitke

Ja res je čas, ko se ptički ženijo in je ljubezen v zraku. Sicer je tale Valentinček malo skomercializiran in s tem res služijo predvsem trgovci, ampak je pa lepo ko nas vsepovsod razveseljujejo srčki in podobne zadevice. Tudi jaz bom svojim ljubljenim poklonila nekaj malega in srčkastega. Sicer tu zraven ni čestitke za mojega dragega, ker tudi on spremlja moj blog, zato jo bom pokazala čez vikend ;)
Danes sem naredila tele valentinove čestitke, ki so seveda kot se spodobi srčkaste in v rdeči barvi :)))))) Meni so sicer všeč. Uporabila sem rdeč šeleshamer papir, nekaj pohroščkanega papirja, odtiske WOJ, ki sem jih pobarvala z akvarelnimi barvicami, slikice in srčke sem senčila z Distress inkom, dodala sem tudi trakce in nekaj napisov.




nedelja, 8. februar 2009

Mladički odraščajo

Sredi decembra je naša psička skotila mladičke, ki so sedaj stari že dva meseca. Postali so zelo zabavna, ljubka, prisrčna bitja, ki jih z veseljem spremljamo in cartamo. Kmalu bodo zapustili svoj dom in dobili nove lastnike, zato je sedaj zadnji čas da vam jih pokažem. No, če kdo želi kakšnega sta dva še na razpolago in me lahko kontaktirate.





petek, 6. februar 2009

Petkovo čestitkanje

Danes me je zopet malo zagrabilo in mi ni dalo miru, tako da sem mogla lepo prijet v roke papirčke in malo ustvarjat. Se kar pozna, da je moj dragi v nočni in da imam malo več časa za svoje igračkanje.
Nastala je tale zelenka, ki mi je zelo všeč. Je malo bolj preprosta ima pa zanimivo notranjo stran. Zunanjost sem okrasila s pohroščkanim papirjem, ki sem ga tudi malo zasenčila in dvema odtisema, ki sta malo bolj pomladna motiva. V tem turobnem vremrnu je pač potrebno pričarat pomlad na drugačen način :). Tudi ta dva odtisa sem zasenčila. Dodala sem še en zelen trakec in to je to. Notranjost je pa sestavljena iz dveh papirjev, na sredini pa je prostor za besedilo.


Zariši si nasmeh na obraz in zasmejalo se ti bo srce.

sreda, 4. februar 2009

Nisem milijonarka...

Tudi jaz sem se udeležila loto evforije in sem danes kupila dva listka, ki na žalost nista obrodila sadov. Je pa zabavno vsake toliko časa malo igrat, saj lahko potem sanjariš in upaš na dobljeni denar, ki bi ti izpolnil najrazličnejše sanje in želje. Sem pa vseeno srečna, saj mi res ničesar ne manjka, kajti imam krasnega in ljubečega fanta, super družino in tudi zdravi smo vsi po vrsti, tako da imam pravo bogastvo. Sicer pa pravijo, da denar pokvari ljudi, tako da tega mi pa res ni treba :))))))))
Danes sem svojo dušo osrečila tudi s papirčkanjem in nastala je tale čestitka. Seveda sem morala probat srvetno tehniko, ki sem jo videla pri Boji moji in mi je pravzaprav zelo všeč. Srvetko preprosto prilepiš na podlago s pomočjo plastične folje in likalnika, na ta način je nastala vijola podlaga, ki sem jo uporabila na čestitki. Igrala sem se tudi s 3D tehniko in sem na ta način prilepila Charlotte na čestitko, ki sem jo prej pobarvala z akvarelnimi barvicami. Res je bilo pri tej izvedbi kar veliko rezanja in barvanja, vendar mi je pa končni rezultat zelo všeč.



ponedeljek, 2. februar 2009

Nov bonbonček

Tokrat ga podarja Bolha za svoj rojstni dan 17.2. Bonbonček pa je zelo mamljiv, saj zajema veliko dobrot.

nedelja, 1. februar 2009

Mami za rojstni dan

Včeraj je moja mami praznovala svoj rojstni dan in v ta namen sem ji naredila tole čestitko. Bila je zelo navdušena nad njo in se je je resnično razveselila. Seveda smo jo presenetli tudi s fotoalbumom, ki je bil že poln slik in spominov na preteklost. Glavna atrakcija je bil pa seveda nov sušilni stoj, ki ga je že nujno potrebovala in smo jo z njim zelo presenetli.
Mama je le ena in naša je čudovita, zato jo je treba malo razveselit in razvajat. Seveda si je pa zaslužila vsa ta darila, saj nesebično skrbi za nas in nas ima rada.
Tokrat sem tudi prvič delala čestitko z žepki, ki je v uranžno zeleni kombinaciji, krasijo pa jo pobarvana Melinda, zastonjski papir, pohroščkan papir, odtisi rožic in metuljčkov ter zelen trakec.



Če je SREČA kapljica vode,
če je ZDRAVJE žarek sonca,
in če je LJUBEZEN čudovit svet,

ti želimo vsega za CEL PLANET.

Mami vse najboljše, radi te imamo.