četrtek, 28. maj 2009

Čas beži

Dnevi so vedno daljši in lepši, jaz pa imam vsak danj manj časa, saj je v tem sončku toliko za počet, da bi najraje delala vse na enkrat. ;) Če je pa tako lepo biti zunaj in preživljati čas na prostem z najdražjimi. Pa še čas piknikov in izletov je tu, ko se bomo družili in zabavali vsepovprek.
Ja, za ustvarjanje mi pa zmanjka časa, sicer mi včasih še uspe ukrasti kakšno minuto, ko malo pobrkljam po svojih igračkah. Tokrat sem malo nakitkala in naredila sem tole žično kvačkarijo, ki pa mi je pustila kar dober žulj, saj je bila žica res trda. Drugič si morem nabavit mehkejšo, da bo nastala še kakšna žičkarija, saj je takšen način izdelave ogrlic res dober.



sreda, 20. maj 2009

Papirčkanje

Sonček mi je končno uspel napolniti ustvarjalne baterije, ki sem jih v zadnjem času zelo zapostavljala. Danes pa sem se odločila, da zopet malo izbrskam svoje ustvarjalne pripomočke in jih spravim v red. Uspelo mi je narediti tole čestitko z Angel Charlotte, ki sem jo pobarvala že pred časom, sestavila sem jo pa v rožasto čestitko. Metuljček, ki dela družbo angelčku pa je ročno skvačkan in tega mi je naredila ena prijazna gospa, ki takšne metuljčke izdeluje za svoje šopke.

Čestitka je sicer malo bolj enostavna, saj sem že čisto ven iz prakse in se morem spet malo privajat papirčkanju.




nedelja, 17. maj 2009

Sonček je...

Zelo prija tole krasno in vroče vreme, saj se lahko malo martinčkam in uživam na sončku. Ti lepi dnevi imajo pa tudi eno slabost, saj sem kar malo zanemarila moje ustvarjanje, kajti v teh lepih dneh smo se raje malo potepali naokoli.
Vseeno pa sem imela čas pokukat malo na naše bloge, kjet me je Kokica razveselila z lepimi nagradami. Hvala ti!



sreda, 6. maj 2009

Uhančki


Tile uhančki so nastali po kar velikih mukah. Takšne uhane sem najprej videla pri Jani in sem jih mogla imet. No, mogla sem se jih naučit delat. Sicer moji še zdaleč niso tako lepi kot Janini, vendar za prvič niti ni tako slabo. Najprej je bil velik podvig najti postopek izdelave in ko sem ga našla, je bil pa problem z izvedbo. Saj veste kako je to, ko nekaj gledaš in vse skupaj izgleda zelo enostavno, ko se pa sam lotiš je pa zgodba malce drugačna. Z rezultati sem zelo zadovoljna in se bom še lotila teh okroglih zadevic, saj so mi zelo simpatične.