petek, 10. julij 2009

Zate

Tale objava je pa za mojega sončka, ki danes praznuje rojstni dan.
Ljubezen moja želim ti veliko sreče, zdravja, da bi se ti izpolnile vse drobne želje, da bi na tvojih ustnicah igral iskriv nasmeh, da bi nama bilo še naprej tako lepo. Ljubim te neskončno in še bolj.
Za darilo sem mu izdelala tole čestitko, ki je v notranjosti skrivala žepek presenečenja...


...v katerem se je skrival bon za skok z jadralnim padalom, ki se ga je zelo razveselil. Upam, da boš užival v zraku :).

sreda, 8. julij 2009

Naporen dan


Dež, dež in še enkrat dež. Kdaj bo konec tega groznega vremena, jaz hočem poletje. Pravzaprav že noro rabim vročino, da se malo pomartinčkam in nafilam z energijo, ki mi jo daje sonček.
Danes sem pa vseeno pestro preživela dan, kljub temu da sem bila prosta sem doma delala kot zmešana (čiščenje in pospravljanje). Ja, doma je včasih prav naporno, saj je potrebno toliko postorit, nato sem si pa omislila še malo papirčkanja, da sem se malo sprostila. Zato mi je pa popoldan minil, kot bi mignil. Seveda je pred pričetkom z delom potrebno pregledat vse bloge, da dobim kakšno idejo in da vidim, kaj je novega pri vas ustvarjalkah. Vseeno je bilo pa tole prosto popoldne kar produktivno, saj sem izdelala dve čestitki, prva je tale gorjuška, ki sem jo preprosto danes mogla pobarvat. Drugo vam pa pokažem v petek, saj je za mojega dragega, ki takrat praznuje rojstni dan.
Tale lepotica me je pa kar malo očarala, saj je res simpatična, zato sem jo zložila v malo bolj preprosto kombinacijo. Sem želela, da je gorjuška v ospredju zato nisem pretiravala z dekoracijo. Rožice sem pa sama naredila po temle tutorialu in so mi zelo všeč.