torek, 23. februar 2010

Uhani na sto in en način



Malo se mi je zuhančkalo, ali kako bi se temu reklo ;).





Nastalo je ogromno uhanov, saj me kolegice ves čas prosijo zanje, tako da sem si naredila manjšo zalogo. Jih pa tudi jaz rada nosim, zato so vedno dobrodošli. Včasih jih v bistvu sploh nisem delala, zdaj jih pa ne morem nehat. Res se spreminja moj ustvarjalni duh in me vleče včasih v eno, drugič pa spet v drugo stran.



No, vsaj malo volje do dela sem našla in sem danes pridno ustvarjala. Se pozna, da nas je vmes obiskal sonček in da mi je dal malo energije.




Lepo se imejte.

četrtek, 18. februar 2010

Kroglice



Soseda si je zaželela viola ogrlico in uhančke, ker pa mi zadnje čase zelo paše delat tele fimo vulkanske kroglice sem jih naredila tudi za njo. Vem, da na sliki niti približno niso viola, ampak modre. Težko je pri tej čudni svetlobi brez sončka naredit eno normalno fotko. Naj bo že enkrat sonce, da bom lahko vsaj fotke naredila tako kot se spodobi. Sicer bi bil pa sonček nasploh luštna popestritev teh dolgočasnih dni, vsaj kar se vremena tiče.



Mi počasi že zmanjkuje baterij in se me loteva lenoba. V glavi imam toliko idej in projektov, ki bi jih rada naredila, vendar se mi zadnje dni ne da ustvarjat. Časa imam dovolj, vendar sem voljo nekje zgubila, če jo kdo najde naj mi jo lepo prosim pošlje nazaj. Mogoče mi bo pa potem uspelo naredit nekaj stvari, ne pa samo tja v tri dni brskat po netu in se vlečt iz sobe v sobo.

nedelja, 14. februar 2010

Dan ljubezni



Moja ljubezen je za valentinovo dobila tole srčkasto čestitko in še nekaj malega zraven.


Najpomembnejše je, da se ljubimo vse leto in čisto vsak dan, ne pa samo za valentinovo. Majhne pozornosti pa so vedno dobrodošle in zato sem zelo vesela prelepe orhideje in svečke s katerima me je presenetil moj dragi.

Svečka je skrivala tudi posebno sporočilo, ki se je prikazalo, ko je že nekaj časa gorela.

Davidu še sporočam, da ga ljubim z vsem srcem.

Največja sreča v življenju je,
da si ljubljen takšen,
kakršen si,
ali bolje rečeno,
da si ljubljen kljub temu.


Lep teden vam želim in radi se imejte.

petek, 12. februar 2010

Bela belina



Zunaj belo, pri Klavdiji vse belo, pa naj bo še pri meni. Sem delala tele uhančke in se odločila, zakaj pa nebi bili tokrat beli, ki se bodo zlili z okolico, pa še na izzivu lahko sodelujem. Sicer imajo srebrno osnovo, vendar upam, da me zaradi tega ne bodo vrgli iz izziva :).


Uhančkom sem dala tegale lepega belega angelčka, da jih čuva, pa še zelo lepo paše zraven.

Lep in zaljubljeno - norčav vikend vam želim. Preživite ga kar se da lepo.

torek, 9. februar 2010

Kvačkanje



Ogrlica je šla za darilo že prejšnji vikend, vendar mi je še ni uspelo pokazati na blogu. Po dolgem času sem spet malo kvačkala, saj so me prsti že kar pošteno srbeli. Narejena je malo drugače, saj sem jo na koncu sešila skupaj v spiralasto kačico. Modro bela kombinacija, pa tudi popestri zimsko turobnost in me spominja na poletje.
Prejemnica je bila nad ogrlico navdušena, kar je pa najpomembnejše.

sobota, 6. februar 2010

Pomlad trka na vrata



Sneg nas res še ni zapustil, vendar pa ne bo več dolgo, ko bo vse začelo brsteti in zeleneti. Malo še manjka, da se začnejo ženiti tudi ptički in kurenti so tudi že pred vrati. Z zimo bo res počasi konec.
Na mojem blogu se že pripravljam na pomlad in zato sem mu nadela novo oblekico. K njej pa se poda tudi tale zelena zapestnica, ki je ravno prava za pomladna potepanja.

četrtek, 4. februar 2010

Sonček



Lepo je, ko se sončni žarki lesketajo v snegu in ustvarjajo prav poseben lesk. V otroštvu smo bili čisto nori na sneg in to mi je ostalo še danes. Lesketanje snega pa sem kot majhna deklica razumela čisto drugače, preprosto sem mislila, da so po hribih nasuti diamanti in razne iskrice, zvezdice, saj se je vse tako lepo svetilo. Ja, bi bilo kar lepo, če bi bilo res. Ampak, ti diamanti so se mi stopili v rokah;).



V moji objavi pa je malo drugačno lesketanje in sicer v vijolični barvi. Kar ne morem stran od nje, kadar me pa že potegne k drugi barvi, dobim pa naročilo v vijolični. :)
Sicer je pa to moja barva in se je nikoli ne branim.

torek, 2. februar 2010

Zlato-viola komplet



Zadnje čase sem se kar malo vrgla v nakitkanje. Po glavi mi brenčijo vedno nove ideje in prav težko mi je dati perle iz rok. Poleg tega me pa zasipljejo z naročili za takšne in drugačne priložnosti, da komaj sfolgam vse naredit. Kako je to lepo, da lahko nakitkam.

Tale komplet ni dobila moja mami, tiste ogrlice mi še ni uspelo poslikat, saj jo ima ves čas okoli vratu ;). Važno, da ji je všeč, slikico bom pa že kdaj drugič naredila.



Tile uhančki in zapestnica so narejeni na enak način kot prejšnji zapestnici, skombinirani pa so v viola zlati barvi, da bodo lepo pasali k prejemničini obleki.