četrtek, 25. marec 2010

Mama



Praznik mam je vsako leto nekaj posebneg, saj je treba naše mamice malo pocrkljati in jih razveseliti s kakšno malo pozornostjo. Letos sem mami naredila tole čestitko, zraven pa dobi še mini orhidejo. Rožice morajo bit, saj je vendar praznik mam.



Ta druga čestitka gre pa k fantovi mami, da še njo malo razveseliva.





Z ljubeznijo tvoja me roka neguje,
in le tvoj nasmeh me zares osrečuje!
Le eno, edino jaz mamico imam,
in tega zaklada nikomur ne dam.


Mame si res zaslužijo vse lepo, saj nas vedno razveseljujejo in razvajajo.
Mami rada te imam.

ponedeljek, 22. marec 2010

Razvajanje

Tale vikend je pa minil zelo hitro in lepo. Bili smo namreč v Podčetrtku na mini dopustu, kjer smo se lepo zrelaksirali in uživali. Voda in masaže ti res dajo novo energijo in počutiš se kot prerojen. Fajn je bilo.

Naš apartma.


Nov kompleks saun in bazenov ter ribnik.


Nočni sprehod.


Pred odhodom mi je uspelo naredit tele uhančke, ki so taki malo bolj orientalski.



Lepo preživite teden.

sreda, 17. marec 2010

Sijaj, sijaj sončece...

Počutje se spremeni sto na uro, kadar je zunaj lepo vreme. Sonce res paše in tole pomladno prebujanje, ki nas vsepovsod obdaja, tudi. Z dragim sva si že privoščila kavico na terasi in malo uživala na sončku.



Sonce pa mi je dalo tudi novo energijo za ustvarjanje in zopet sem poprijela za perle in kvačko, nastali pa sta tile dve kvačkanki. Je bilo luštno zopet malo nabirat tele kuglice in jih nato skvačkati skupaj.



Prejemnici sta bili pa tudi več kot navdušeni nad ogrlicama.



Uživajte na sončku.

petek, 12. marec 2010

Žička za okoli roke

Končno en lep sončen dan, pa še toplo je bilo po vrhu. Se mi zdi, da so se mi baterije kar malo napolnile, po teh sneženih dnevih brez sonca. Res imam že dosti tega snega, zdaj bi bil pa že res čas za zvončke in trobentice,...


Kvačkanje tehle žičkanih zapestnic mi je vedno v veselje. Prva je moja klasika v viola barvi :).


Druga pa je narejena po naročilu in je podobna zapestnici, ki sem jo že naredila. Požela je veliko navdušenja pri eni kolegici in si je zaželela takšno tudi zase.



V glavnem na žičnato zapestnico sem našila šivan krogec, ki sem ga posebej sešila že prej.


ponedeljek, 8. marec 2010

Prvi transferji

Vsepovsod po blogih krožijo lepe ogrlice, ki jih krasijo obeski iz transferjev. Seveda me je zamikalo, da jih naredim tudi sama in tako so nastale tele dve ogrlice.



Ker nimam barvnega tiskalnika so prvi poskusi v črno beli tehniki, ampak mi je ta še bolj všeč in jih bo kmalu nastalo še več. Delanje transferjev je pravzaprav zelo zabavno in me je malo not potegnilo, tako da me že prsti srbijo po novih obeskih.

Ko sem naredila obeske, sem imela manjši problem, kako jih sestaviti v čim lepše ogrlice, ki ne bodo okičile vsega skupaj, zato sem vse skupaj nanizala na vrvico in dodala nekaj lesenih bunkic na prvo.



Drugi obesek pa je obešen na vrvico, na katero sem nanizala drobne perlice.
Vendar mi je prvi ljubši.

četrtek, 4. marec 2010

Konec počitnic



Počitnice so se končale že pred dnevi, vendar moj blog je imel te malo dlje. Razlog pa je, da nisem imela časa objavljat. Še sreča, da sem imela čas vsaj ustvarjat, saj je v tem tednu nastalo kar nekaj nakita.
Tukaj se tako najde vse od ogrlic, zapestnic in uhanov.



Res pa je, da se barve ponavljajo, saj je vse v viola ali črni z malce srebrne barve.
Ne morem si pomagat, viola mora bit zraven ;).















Lep konec tedna vam želim.