četrtek, 28. junij 2012

V rdečem

Joj, joj, joj,... poletje je že tu in vročina je pritisnila na veliko. Vse mi tako hitro teče, saj se ves čas dogaja veliko lepih stvari. Prepuščam se življenju in večino časa samo uživam z mojo sončiko, ki me z dneva v dan navdaja z neizmerno energijo in veseljem. Res ugotoviš kako čas hitro teče šele takrat, ko dobiš otroka, saj raste tako hitro, da komaj sproti dojemam. 


Sem pa zelo aktivna in prstki ne dajo miru ter na veliko migajo. Nakit me je prevzel in vsak dan mi po glavi roji tisoče novih idej, ki jih morem pod nujno spraviti k življenju. Super je, ko se počutim tako napolnjena z ustvarjalno energijo. Poletje je pač čas za užitek in trenutno sem se podala v nakitkanje, ki je zame taprava uživancija. 
Med zadnjimi izdelki se je znašla tudi tale rdeča ogrlica s prepletenimi krogci, ki nadvse lepo izgleda okoli vratu.

 

Če jo kdo želi, me lahko kontaktira.

Vesele in pestre poletne dneve vam želim.

torek, 12. junij 2012

Ogrlica iz žice


Za lepši dan se je potrebno malce potruditi in tudi z ustvarjanjem si lahko pričaramo sončne žarke. Danes mi je tale dež prav pasal, saj sem naredila nekaj zase. Zopet sem prepletala in žičkala. Kaj morem, če mi pa sede ta tehnika :). Moja punca je bila prav pridna in si je popoldne privoščila malo daljši krepčilni spanec, tako da sem se lahko mirno posvetila žici. 


Ogrlice bolj redko delam, saj sem nekako fenica zapestnic in me vedno vleče k njim, ampak danes sem lenobno in počasi žico prepletla v daljše konce, ki so skupaj pristali v tej elegantni ogrlici. Res žica zgleda malo bolj groba, vendar ogrlica zelo lepo in mehko sede okoli vratu, tako da jo je užitek nosit.


Lep preostanek današnjega deževnega dneva nam želim.