sreda, 1. december 2010

Presenečenja...



V zadnjih dneh smo presenetili kar dve super osebi, ki sta imeli vsaka svoj poseben dan. Najprej smo presenečenje pripravili fantovi mami, ki je v petek delala svoj zadnji "šiht", odhaja namreč v zasluženo "penzijo". Pridna in delovna kot je, ji je bilo to kar malo težko, zato smo ji pa mi popestrili ta zadnji dan. Doma smo ji pripravili zabavo presenečenja, tar jo pričakali z baloni, darili, rožicami, predvsem pa z veseljem in polni dobre volje. Okrasili smo ji sobo in jo v tišini pričakali, ko pa je stopila noter smo jo napadli s konfeti in vzkliki dobrodošlice v penziji. ;)))))))))))))))
Seveda je bil to velik šok, predvsem pa veliko veselja, saj smo ji polepšali zadnji delovni dan, ki se ga bo še dolgo spominjala, kar je tudi prav.



Drugo presenečenje pa je doživel moj stric, ki je včeraj praznoval Abrahama. Ker je to res velika prelomnica je treba praznovati kot se spodobi. Mi smo zato prav zanj ustanovili bend (Hlevski bend) in mu zvečer šli igrat podoknico, kar ga je zelo presenetilo, saj je sam pevec in obožuje glasbo. No, naš bend je igral domačo glasbo na prava kmečka glasbila, seveda je bila zraven tudi harmonika, da nam je šlo super od rok, čeprav nismo kaj dosti vadili. Strica smo pa zelo razveselili in je bil res vesel tega posebnega darila.



Seveda pa je potrebno slavljence tudi obdariti, zato sta nastali ti dve čestitki.

3 komentarji:

  1. Lepe čestitke in še lepe rožice :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ste naredili presenečenja in ti si lepo popestrila zadevo s svojima voščilnicama.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepa presenečenja.
    Ta druga mi je tako kulska.

    OdgovoriIzbriši