ponedeljek, 3. avgust 2009

Minil je krasen dopust

Po krasnem dopustu je kar težko zaštartati v nov teden. Zadnjih 14 dni sva z mojim dragim preživela prelepo in zelo zelo pestro. Bila sva na Cresu, kjer sva kampirala že lani in nama je bilo tako všeč, da sva se morala vrniti tudi letos. V kampu se vedno dogaja tisoč in ena stvar, od tega da se moraš čuditi vsem novostim, ki jih zraven privlečejo kamperji, pa do krasnih vonjav, ki se širijo vse naokoli (sivka, borovci, slan zrak in tudi sosedov žar ;)...).

Čez dan pa sva si našla čisto svoj kotiček na plaži, kjer sva uživala malo na sončku in veliko v senčki, vsake toliko časa pa je bilo treba malo počofotat po kristalno čisti in prijetno osvežilni vodi. Res nama je bilo lepo.


Najbolj mi je všeč, ko se zvečer malo ohladi in sva se z dragim lepo sprehajala do mesta in nazaj, si privoščila pijačko in uživala v utripu malega mesteca, ki je kar mrgolel od poletnega dogajanja.


Seveda sva spoznala tudi zabavne sosede, s katerimi sva se spoprijateljila in smo si ob večerih privoščili zabavno druženje ob igranju enke (jaz sem bila bolj slaba). Smeha in veselja je bilo pa veliko.


Za en dan sva si sposodila tudi čoln s katerim sva si pogledla okolico Cresa še z morske smeri. Bilo je zelo lepo, saj sva našla kar nekaj simpatičnih zalivčkov v katere se da priti samo s čolnom.

Minil nama je zelo lep dopust, ki nama je pričaral veliko lepih spominov, ki naju bodo greli v hladnejših dneh.




3 komentarji:

  1. vsi smo enkaj uživali :) samo težko se je pa priklopit nazaj v ta čas, ane

    OdgovoriIzbriši
  2. No lepo, da sta se imela lepo.Slikice so lepe in res je človeku kar težko spet v vsakdan skočit.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale kamp je res super. Mi smo bili zadnja tri leta in smo bili tudi zelo zadovoljni. Vseeno pa bomo letos sprobali nekaj novega. Čim manj stresno vrnitev v vsakdan ti želim.

    OdgovoriIzbriši