torek, 18. avgust 2009

Rojstnodnevna presenečenja

Prejšnji teden je bil zame zelo pester in poln presenečenj. Imela sem namreč rojstni dan in moj dragi me je presenečal in razveseljeval na vsakem koraku. Najprej me je presenetil na moj rojstni dan, saj sem dobila v službo dostavo cvetja. Pravzaprav me je vsako uro obiskala ta cvetličarka in mi je prinesla kar štiri vrtnice in zraven seveda posvetila.

Nato sem dobila tudi izlet v Benetke, ki si jih že od nekdaj želim ogledat, vendar nikoli ni bilo prave priložnosti.
V soboto pa sem že na vse zgodaj zjutraj doživela več šokov, saj mi je najprej moj dragi sporočil, da grem danes popoldan skočit z jadralnim padalom.................(šok, groza, veselje, pričakovanje)
Nato sem pa še pri jutranji kavici dobila en paket, ki vseboval dve škatli (eno v obliki srčka in eno kvadratno). Seveda je sledilo odpiranje po navodilih, najprej srčka, ki je notri skrival manjšega in tako se je nadaljevalo vse do srčka številka dvanajst, ki pa je znotraj skrival posvetilo ;).

Na vrsti pa je bila tudi kvadratna škatla, ki je znotraj skrivala manjšo škatlo in tudi tu se je zgodba nadaljevala, ampak tokrat jih ni bilo dvanajst;) ... je bilo pa znotraj veliko presenečenje, saj sem dobila nov mobitel, ki sem si ga želela, vendar ker jih pri nas ne prodajajo sem se mu nekako odrekla, saj tudi moj stari ni bil tako slab. Ampak ta moj novi telefon je pa prelep in sem zelo navdušena nad njim.

Po kosilu smo se pa odpravili novim dogodivščinam naproti. No ja lahko bi se tako reklo, saj res ne veš kaj te čaka preden greš skočit z jadralnim padalom. Odpeljali smo se v Logarsko dolino, kjer nas je pričakal naš skakalec, ki me je nato odpeljal v tandemu. Bilo je neverjetni in tako lepo, da se sploh ne da opisati z besedami, saj je jadranje res nekaj posebnega in sproščujočega, kar si prej sploh nisem znala predstavljati. Straha v bistvu sploh nisem imela, saj se vse dogaja tako hitro in ko začneš jadrat občutiš le mir in svobodo, kot ptice v zraku. Res je bilo lepo in bi z veseljem šla še kdaj.





V nedeljo smo imeli pa zabavo in smo povabili vse naše bližnje, da smo se skupaj poveselili in počvekali.
Mojemu dragemu se pa z vsem srcem zahvaljujem za vse lepe pozornosti. Hvala ti ker si, ljubim te.

7 komentarjev:

  1. Čestitke za rojstni dan. :)

    Si pa zelo pogumna, jaz si ne bi upala takole poleteti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za rojstni dan!Res si imela naporen,ampak super lep teden.Si pa res faca, greš kar tako skočit, brez strahu- mega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse najboljše. Imela si čudovit rojstni dan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ah, tvoj dragi je res zlata vreden!
    Vse najboljše!

    Letenje z jadralnim je super, a ne? :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za rojstni dan tudi iz moje strani!
    Super nore ideje ima tvoj dragi!
    Mobitel je pa fuuuul lep!
    Pozdravček:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke! Super darilo, nad Logarsko sem tudi že jaz jadrala v tandemu, zato vem, da si uživala :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Malo pozno ampak, ker sem že tu ... vse najboljše in res si imela z vsemi mogočimi substancami nabit rojstni dan ... telefon je pa res čez vse ... ;o)

    OdgovoriIzbriši