petek, 18. september 2009

Nekaj za konec tedna

Končno je tukaj petek, ta teden sem ga pa že kar komaj čakala, saj sem danes prosta in je to pravzaprav moj dan. Izkoristila ga bom za počitek, kajti v zadnjih dneh se je stresa in utrujenosti nabralo že preko mere. Ta teden je bil zame drugačen, kajti v ponedeljek sem se šla prijavit na Zavod za zaposlovanje, kar je bilo zame zelo grozno in stresno opravilo. Kaj moremo, drugače ne gre, status se mi je iztekel in delo preko študentskega servisa tudi. Zaradi recesije in ker nimam ravno veliko vez pa službe zaenkrat še nisem dobila. Grozno mi je bilo, saj sem vedno vse uspela narediti v prvem roku in za vsako stvar sem se vedno trudila po svojih najboljših močeh, ampak pri iskanju službe se je pa ta moj načrt podrl.
Saj bo in sedaj sem se že nekako sprijaznila, da more tako bit in da bo kmalu bolje. Za vsakim dežjem posije sonce :).

Dosti jamranja, danes je nov dan in izkoristila ga bom maksimalno. Najprej vam pa pokažem dokončano črno kvačkarijo, ki sem jo delala na obroke, danes je pa končno dočakala zaključek. Taka malo drugačna je, ampak nosi se pa lepo.



3 komentarji:

  1. Kako je pa tole kvačkanje dolgo? Ni čudno , da je delano na obroke- meni se zdi zelo dolga:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. O tukaj je pa bilo vloženega nekaj truda...jaz še zbiram pogum za začetek :)...držim pesti, da čimprej spet posije sonček!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelu luštna ogrlica. Super za kombiniranje z različnimi oblekami. Všeč so mi tudi fotke.

    OdgovoriIzbriši