četrtek, 18. februar 2010

Kroglice



Soseda si je zaželela viola ogrlico in uhančke, ker pa mi zadnje čase zelo paše delat tele fimo vulkanske kroglice sem jih naredila tudi za njo. Vem, da na sliki niti približno niso viola, ampak modre. Težko je pri tej čudni svetlobi brez sončka naredit eno normalno fotko. Naj bo že enkrat sonce, da bom lahko vsaj fotke naredila tako kot se spodobi. Sicer bi bil pa sonček nasploh luštna popestritev teh dolgočasnih dni, vsaj kar se vremena tiče.



Mi počasi že zmanjkuje baterij in se me loteva lenoba. V glavi imam toliko idej in projektov, ki bi jih rada naredila, vendar se mi zadnje dni ne da ustvarjat. Časa imam dovolj, vendar sem voljo nekje zgubila, če jo kdo najde naj mi jo lepo prosim pošlje nazaj. Mogoče mi bo pa potem uspelo naredit nekaj stvari, ne pa samo tja v tri dni brskat po netu in se vlečt iz sobe v sobo.

16 komentarjev:

  1. Te kroglice so krasne. Kako pa narediš tako strukturo? Vulkansko ;-)

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno, zgledajo kot volnene ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lušten kompletek si naredila. Še malo in obsijal nas bo sončke, takrat bo minila tudi lenoba. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Oooo, viola, pa take fajne vulkanske!

    Imam nekaj volje za oddat - menjam za čas :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Srečna soseda ;) Res lep zelo nosljiv kompletek.

    OdgovoriIzbriši
  6. Všeč so mi vulkanske krogle in lep kompletek si naredila.

    O pomanjkanju volje pa si mislim tole: morda se pa vsa tvoja energija kumulira za uresničitev neke velike ideje, ki se rojeva v nekem kotičku tvojih možganov. Nič se ne sekiraj, ko bo posijalo malo sonca, bo vse butnilo iz tebe!

    OdgovoriIzbriši
  7. Maja, zelo lepo si napisala. Mogoče je pa tako tudi z mojim slikanjem... hm... mogoče bo pa tud mene spet slikanje zagrabilo :)


    Tiara, vulkanske kroglice so zelo lepe. Tudi sama imam zelo rada to tehniko, ampak trenutno kar ne najdem volje za fimo- ravno obratno kot pri tebi :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pride čas, ko potrebujemo odklop in čeprav so ideje v glavi, rokam nekako ne gre oz. se jim ne da in takrat je bolje malo počivat. Mislim, da se meni dogaja nekaj podobnega zadnji teden.

    Ampak ni pa tega opazit v tem tvojem odličnem kompletu. Tudi meni so zelo všeč te vulkanske kroglice.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tanja te vulkanske kroglice narediš tako, da fimo maso oblikuješ v kroglice, nato jih pa povaljaš v sladkorju ali soli.

    Mravljica nekaj časa bi ti z veseljem menjala za voljo ;).

    Hvala vsem za pozitivne besede.

    OdgovoriIzbriši
  10. ljudje smo kot morje in naša energija z nami - valuje. gor in dol in gor in dol... ko te bo spet preplavila, bo naplavila vse, kar se zdaj skriva in kot so že punce rekle - nabira:) potem pa ne bomo folgale brat:))

    lep nakit je.

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lep komplet je tole in soseda je gotovo vesela, da ga je dobila. Kar pa se volje tiče, jo pomalem že vsem zmanjkuje. Tudi tistim med nami, ki imamo radi sneg. počasi je dovolj - naj bo pomlad! In ko bo posijal sonček, bo tudi volja prišla - boš videla!
    Pa lep dan ti želim - kljub sivini!

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasen komplet :)
    Tudi sama komaj čakam, da pride sonček, in izgine to sivo depresivno vreme, ki mi gre že pošteno na jetra :)

    OdgovoriIzbriši
  13. :) super kompletek, tudi barvno :)

    ... še malo, pa bo sonček :)) jaz že pogledujem proti vrtu in razmišljam, kdaj bom lahko začela obračati zemljo :)) ter kaj bi še zasadila v sadovnjak :))

    OdgovoriIzbriši
  14. prav lepe kroglice. glede sončka se pa povsem strinjam s tabo! tega snega in mraza in že vrh glave:)

    OdgovoriIzbriši